Logo
torsdag, marts 22nd, 2012

100.000 km. og mere end 1 uge i et fly om året!

Jeg har bare lige for sjov siddet og regnet på hvor meget tid og hvor mange kilometer jeg rejser hvert år, og det er faktisk RET meget og RET skræmmende 🙂 Jeg er i Danmark ca. hver 3 uge. hvlket svarer til 17 rejser hvert år mellem Spanien og Danmark. Så hvis man lige hurtig laver lidt hovedregning, så svarer det til at jeg bruger mere end en uge af mit liv hver eneste år på at sidde i et fly og mere end 100.000 km., det er satme da ret vildt 🙂

Nyttig og ubruglig information, men ville bare lige dele denne ubrugelige viden med jer, for syntes sgu det er lidt vildt 🙂

Er det så spild af tid?
Nej, det syntes jeg bestemt ikke det er, jeg når rigtig mange arbejdsopgaver og når altid at skrive et par blog-indlæg når jeg flyver, så tiden er utrolig godt udnyttet.

Jeg sørger altid for at have spist, tisset af og det man nu skal gøre inden jeg hopper i flyveren 🙂 Udover det, så sørger jeg altid for at checke ind så tidligt som muligt, så jeg kan få en plads ved vinduet og så langt fremme i flyet som muligt (sidde uforstyret og kommer først af når vi lander), da jeg så bare kan tage min lille iPad med mit Logitech tastatur og mine fantastiske Boze høretelefoner på, også begynder jeg bare at hamre igennem med mails osv. osv. og bliver ikke forstyret før jeg lander i Danmark.

Der var lige et par få fif til at få udnyttet tiden 100 % hvis du flyver meget, eller bruge mere end en uge af dit liv hver eneste år i en flyvemaskine 🙂


4 thoughts on “100.000 km. og mere end 1 uge i et fly om året!

  1. Tak for rådene, man falder nemt til at tage en lur når man rejser. Vil se om jeg ikke kan bruge tiden mere effektivt, selvom jeg ikke har 100.000 km om året i en flyver.

  2. Pænt vildt at du flyver så mange kilometer. Jeg oplever dog tit at timerne i flymaskinen er nogen af de timer hvor jeg er mest kreativ. Held og lykke med det.

  3. Det var da en del at flyve hvert år.. Hvordan kan det være du flyver så meget, er du flyttet til spanien? eller bare pga. arbejde?

    Men lyder da meget fedt, lyder som om du oplever noget ;-)!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *