Logo
torsdag, januar 7th, 2010

Billigt, brugervenligt & Simpelt Regnskab

Jeg har længe været ude for at kigge efter et godt, simpelt og MEGET brugervenligt regnskabsprogram til Net-planner.dk.
Jeg sad forleden og surfede rundt på Amino som pludselig førte til et indlæg omkring et regnskabsprogram der hedder Simpelt Regnskab, og navnet siger absolut ALT..

Firmaet skriver:
Simpelt Regnskab er et online regnskabssystem til selvstændige og freelancere. Det er enkelt at fakturere, bevare overblikket over udgifterne, og se hvad du skal betale i moms – alt du behøver er et CVR-nummer.

Og det er lige præcis sådan det hænger sammen, du har det mest simple udgift system til indtastning af bilag m.v., og har løbende overblik over dine udgifter samt indtægter, og en lille finesse af info “Din gennemsnitlige månedsløn før skat” 🙂

Ligeså let som det er at indtaste udgifter, ligeså let er det at lave en faktura.
Under oprettelsen af Simpelt Regnskab indtaster du alle dine virksomheds oplysninger samt uploader logo – så når du skal til at fakturere indtaster du hvilke linjer du vil have med på fakturaen samt beløb, og den laver selv fakturaen med din virksomhed bank oplysninger, adresse, firmalogo samt betalingsfristen m.v.

Du kan herefter gemme den som en pdf eller udskrive fakturaen, hvorefter du har mulighed for løbende at give fakturaen en status:

“Sendt til kunde”
“Betalt”
Og simpelt regnskab giver den selv følgende status hvis den ikke er blevet markeret som “betalt” inden betalingsfristen
“Overskredet betalingsfrist”

Det er let at lave årsregnskab, se hvor meget moms du skal indberette m.v. og alt det hjælp du behøver til at drive din virksomheds regnskab, finder du på sitet Simpelt Regnskab.

Jeg syntes personligt at dette er en fantastisk system til mit behov og kan varmt anbefales til alle andre mindre virksomheder / freelancere.

Prisen er kun kr. 499,- + moms. pr. år hvilket jeg personligt mener er rigtig godt givet ud..

//Martin Larsen


3 thoughts on “Billigt, brugervenligt & Simpelt Regnskab

  1. hejsa

    den med at det koter 499 pr ex moms holder vist ikke længere… er det ikke 69 pr måned man betaler nu for det hele… men tak for en god blog… det hjalp virkeligt..

    mvh

    rRene

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *