Logo

Chili Security

I dag hedder det Chili Security, men i løbet af mine unge år udviklede den digitale verden sig markant, og ligeledes gjorde min interesse dertil. Jeg fandt hurtigt ud af at jeg ikke bare var super engageret og idérig i denne verden, men jeg var faktisk også ret god til det.

Så med en baggrund indenfor Salg & Markedsføring online, kastede jeg mig ud i mit næste store projekt, hvilket jeg havde høje forventninger til. Mine ambitioner var at dette digitale produkt skulle blive det bedste produkt til dags dato. Sådan blev verdens bedste antivirus og support til.

Chili Security blev en realitetChili Security Logo

Firmaet kom til at hedde Chili Security og det første marked vi gik i krig med, var Chilisecurity.dk som fik hovedkontor i centrum af Odense. Chili Security findes i 27 lande rund omkring i hele verden, og det dygtige support team yder hver dag support i verdensklasse, med diverse forskellige IT-problemer.

Et af de fantastiske produkter Chili Security har på menuen er vores PC Hjælp, som har vist sig at være et meget anvendt produkt blandt vores kunder. Der er en stor del af befolkningen hvor det tekniske ikke lige er til højrebenet, og her har vores kunder stor hjælp i abonnementet. De kan ringe ind alle dage og få hjælp fra vores dygtige supportere, og med fjernstyring af computerne, bliver det nemt og overskueligt for såvel kunderne som supporterne.

Antivirus programmet er udviklet af Bitdefender, og er et prisbelønnet program som sikrer vores kunder imod udefrakommende farer på nettet. Det er en effektiv beskyttelse, og programmet kører selv i baggrunden, så vores kunder skal ikke tænke på noget, men bare nyde at de nu kan færdes trygt på nettet.

Det nyeste skud på stammen, er vores Chili Cloud løsning. Her er det muligt at gemme og dele filer i skyen, på en simpel og overskuelig måde. Dette produkt er en fin backup løsning, som gør at vores kunder har tilgang til deres filer når og hvor som helst.

Jeg er begejstret over den flotte udvikling Chili Security har præsteret i løbet af de sidste par år, og glæder mig bare over den stadig voksende udvikling vi er i.

Chili Security’s Trustpilot viser tydeligt den store succes.

Chili Security samarbejder med PFA

Chili Security LinkedIN profil

Chili Security – Danmarks sundeste virksomhed