Logo
mandag, maj 11th, 2009

Content/matrix & demografisk targeting rykker.

For jer der ikke ved hvad content og matrix targeting er, så er det en måde at afvikle målrettet annoncering på, ved at måle ud fra cookies ved brugerne.

Det er netop nu blevet lanceret på http://www.dba.dk/ og er en kæmpe succes for vores kunder.
Vi levere banner kampagner med store klik % op i mod 1 – 2 hele klikprocenter og en fantastisk konverstion rate på de kampagner som bliver afviklet.

Et eksempelt på en kampagne kunne f.eks. være nedenstående:

Annoncørens målgruppe:

Køn: Kvinder
Alder: 28 – 50
Geografi: Sjælland

Og vil gerne ramme kvinder som gerne vil betale mange penge for tøj og accessories til sig selv, så ville jeg anbefale at målrette kampagnen på alle annoncer under Modetøj og tilbehør som havde en f.eks. en salgspris på over kr. 1.000,- og selvfølgelig var sat til kun at ramme kvinder der er i alderen fra 28 – 50 år gammel, som er bosat på sjælland.

Dette er en fantastisk måde at afvikle bannerannoncer på, og kunden “spilder” ikke eksponeringer overfor irellevante brugere, men rammer derimod 100 % sin målgruppe.

Denne form for annoncering vil jeg varmt anbefale alle online sites, der bruger banner og generelt annoncer som en indtægtskilde, da det selvfølgelig er muligt at tage en højere CPM pris, da kunden køber 100 % målrettede og præcise eksponeringer.
Dermed vil i opnå en markant højere CPM pris for jeres eksponeringer, og dermed til sidst – flere penge i kassen 😉

Har i spørgsmål til ovenstående, er i meget velkommende til at knytte en kommentar, så vil jeg vende retur til dig/jer så snart som muligt..

//Martin Larsen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *