Logo
mandag, september 7th, 2009

Dba.dk søger fantastiske sælgere

Category:

Dba.dk er i dag en del af eBay Classifieds, der dækker førende online brands i hele verden. I Danmark har dba.dk førerpositionen som den største handelsportal og ligger med godt 1,1 millioner månedlige brugere i top 8 i Danmark – og vi stiler mod endnu højere placeringer!

Dba.dk vil derfor udvikle sitet samt skabe nye muligheder for såvel kunder som brugere i 2009 og årene frem. For at understøtte den strategi søger vi nu Account Managers til vores online salgsafdeling i Århus, som skal sælge en bred vifte af (u)traditionelle annonceprodukter til http://www.dba.dk/.

Din kommende salgsafdeling
Vi er i dag en særdeles skarp og performance-orienteret salgsafdeling, der på teamniveau er inddelt i Motor og Goods. Som en del af disse teams vil du opleve stor frihed og ansvar når det kommer til at definere mål, salgstiltag og initiativer inden for det enkelte brancheområde. Sammen med strategisk salgsteam er vi ca. 25 dedikerede medarbejdere fordelt på AM, KAM, salgssupporters, og chefer.

Dine daglige udfordringer
Som en superaktiv del af salgsafdelingen får du følgende udfordringer:
Salg af og rådgivning om annoncering på dba.dk
Opbygge, udvikle og vedligeholde egne accounts
Opsøgende salg til nye kunder på telefonen
Igangsætte kampagner på egne brancher

Samtidig fokuserer vi meget på din karriereudvikling på jobbet. Med dit personlige udgangspunkt i en salgssituation skaber vi rammerne for, at du kan udvikle og skærpe din kommunikationsstil. Din udvikling og dygtiggørelse er i centrum, og præsterer du værdifulde resultater over tid, har du rigtig gode karriereudviklingsmuligheder.

Din talentprofil
Du har et kæmpedrive og gerne nogle år på bagen inden for online-annoncesalg eller lignenden med fokus på det opsøgende salg. Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende. Du er et potentiale hos os, hvis du vil være en del af en national og global succes og samtidig fokuseret på at fastholde succesen gennem:

– Stor lyst til opsøgende salg via telefon
– Stærk Vindermentalitet
– Resultatorienteret og selvkørende
– Vil og kan tage et ansvar
– Er i stand til at overskue komplekse produkter
– Værdsætter gode kolleger og teamspirit

Vi tilbyder en af Danmarks bedste arbejdspladser©:
På dba.dk bliver du en del af en global virksomhed, med en spændende forretning og et super brand. Som ansat vil du derfor opleve en ledelse, der udvikler dig gennem halvårlige udviklings- og karrieresamtaler samt mål- og udviklingssamtaler. Der er frihed under ansvar samt en god kollegial opbakning.

Gagepakken indeholder fast grundløn, bonus, pensionsordning, sundhedsforsikring, forebyggerordning, en aktiv personaleforening samt attraktiv frokostordning. For mere info om dba.dk, vores arbejdsplads og værdier, så klik forbi www.dba.dk/job.

Lyder jobbet interessant?
Så send din ansøgning og cv HER OG NU til job@dba.dk – mærk ansøgningen ”Account Manager – Online”. Vi indkalder løbende kandidater til samtaler og har ansøgningsfrist søndag den 27. september Spørgsmål til jobbet kan rettes til Recruitment Specialist Jesper Nielsen på tlf. 87 31 31 31.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *