Logo
onsdag, december 16th, 2009

Dropbox

Dropbox er et fantastisk deling samt backup system som du kan bruge til din PC, Mac eller Iphone.
Der bliver tildelt en mappe som er din dropbox, alt hvad du ligger i den mappe bliver automatisk synkroniseret til dropbox, så hvis du også har din dropbox sat op på din Iphone vil de filer automatisk også komme på din Iphone og være fuld tilgængelige..

Så har du en arbejdsPc, hjemmePc & din Iphone, så lige gyldig hvilken arbejdsstation du sidder og arbejder på, vil du ALTID kunne nå dine filer, for de vil automatisk ligge sig i din dorpbox på alle arbejdsstationerne..

En feature som Dropbox også har, er at hvis du har en præsentation f.eks. som du gerne vil have sendt til en kunde, så ligger du præsentationen op i din dropbox, højre klikker og trykker “send link”, så generere din dropbox en unik url til den fil, som du så kan sende til din kunde, som så vil få adgang til til præsentationen – og kunden vil altid have den 100% opdateret version af filen…

En ekstra god ting der findes i Dropbox er, hvis du nu ønsker at lave en form for fildeling med dine kollegaer, så opretter du en mappe i din dropbox som hedder f.eks. “kollegaer”, den højre klikker du på og trykker deling – herefter indtaster du de kollegaer som du vil dele filer med, deres e-mail og de vil herefter have adgang til den samme mappe “kollegaer”..
Hver gang du, dine kollegaer eller alle dem som har adgang til mappen ligger en fil ind i mappen, vil den automatisk synkronisere sig rundt i alle tilmeldtes mappe “kollegaer” og dermed har du en perfekt løsning for fildeling..

Prisen er nærmest den bedste, du kan få dropbox helt gratis inkl. 2 GB plads, du har så mulighed for at opgradere hvis du ønsker mere plads for nærmest ingen penge..

Prøv det, det kan varmt anbefales – download det her

//Martin Larsen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *