Logo
søndag, marts 25th, 2012

DSB’s App fejler – hvad skal man gøre?

Category:

Billede af DSB's app til iPhoneSkal med toget fra Odense st. til Kastrup Lufthavn, er total online mand, så jeg køber selvfølgelig min DSB billet i DSB’s nye smarte app, hvilket plejer at fungere fantastisk… Meeen, denne gang fejler det desværre lidt, jeg modtager en SMS med at billetten nu er tilgængelig og jeg kan hente den i DSB App’en, men den er desværre bare ikke lige til at få øje på – FUUUUCK, er næsten på vej ind i toget og jeg har IKKE tid til at misse dette tog, for så når jeg heller ikke mit fly 🙁

Men jeg hopper på toget og ringer til DSB, hvor de siger “det kan jeg ikke gøre noget ved, vi har ikke noget med vores APP at gøre, men du kan sende en mail til netbutikken, så kan de kigge på det”. Heldigvis kunne hun se at billetten var gået korrekt igennem, og jeg kunne bare få kontroløren til at ringe til dem, hvis de skulle have verificeret billetten – fantastisk “service”, fedt at hun tager action og vil hjælpe til, hvis der skulle være brug for det.

MEN, noget jeg ikke forstår:
Hvorfor er det at virksomheder som DSB, som er med på moden og gør det nemt som køber / bruger af DSB’s tjenester, ved f.eks. at lave en APP til smarphones, ikke lige også gør det super nemt (hvis tingene fejler – som IT nu engang gør og altid vil gøre), og med det mener jeg, hvis deres app fejler som nu i dag, hvor jeg desværre blev ramt af det, jamen så for at få refunderet min pladsbillet (som jeg aldrig har fået eller gjort brug af, for kan ikke se hvor min plads er), jamen så er jeg nødsaget til at sende en mail til netbutikken@dsb.dk og beskrive problemet, hvorefter de vil tage action på det der fra. Og det er i sig selv også ret simpelt, men jeg kan f.eks. ikke bare ringe til kundeservice eller gå ind på billetkontoret nu hvor jeg lander i København, for det “almindelige DSB” hører ikke sammen med det “nye DSB” dvs. dem i kundeservice (telefonisk) eller på billetkontoret kan overhovedet ikke hjælpe mig og aner ikke hvordan det virker med billetter bestilt via APP’en – det forstår jeg simpelthen bare ikke?

Hvorfor er det at de ikke gør det super nemt for os der benytter os af deres nye smarte tjenester, så vi kan benytte deres kundeservice eller billetkontor, de er der jo alligevel 🙂

Nå, det var bare lige en lille tanke til DSB 🙂

God søndag til jer alle…


One thought on “DSB’s App fejler – hvad skal man gøre?

  1. Du har ret, det er lidt paradoksalt at de vil være med og nå ud til så mange som muligt, uden faktisk helt at være med – DSB burde have forberedt sig lidt, og gennemgået det ‘nye’ DSB med deres service, så de har mulighed for at hjælpe folk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *