Logo

Eazybot ApS (Jun 11 – Feb 12)

Automatisering af Google Adwords

Jeg sidder i bestyrelsen i Eazybot ApS, som er en virksomhed hvor vi er i fuld gang med at lave et 100 % automatiseret Google Adwords system. Hvad kan du så bruge det til? F.eks. hvis du har et site med rigtig mange produkter, lad os f.eks. tage Miinto.dk som et eksempel – de har på nuværende tidspunkt lidt over 75.000 produkter online. Hvis de ønsker at køre Adwords på alle deres produkter, så kræver det RIGTIG meget tid, for ikke at sige et helt menneskeliv, og det er her Eazybot kommer ind og hjælper.

Eazybot Adwords Automator kan nemlig automatisk tage dit sites feed med alle produkterne, oprette en specifik eller 10 annoncer til hvert enkelt produkt – alt efter hvad du som bruger af automatoren ønsker.

Systemet er bygget op på den simple tankegang af Google Adwords, så selv den tungnemme online mand kan køre Adwords for hele virksomheden, hvilket også bliver en kæmpe force for mange online virksomheder, da vi ofte ser mange virksomheder som kaster penge ud gennem Adwords hver eneste dag uden at få konverteringer.

Har du spørgsmål til Eazybot Adwords Automator, så er du mere end velkommen til at kontakte mig for spørgsmål.