Logo
lørdag, oktober 1st, 2011

Er dine papirer i orden?

En meget kedelig ting, men en MEGET vigtig ting, er at have styr på alle sine kontrakter og samarbejdsaftaler, som du har med dine samarbejdspartnere, medarbejdere og kunder.

Selvom denne post er en dyr og MEGET trist post at skulle poste alle sine surtopsparet penge i, bare for at få en person til at kigge dem igennem og give sit syn samt komme med evt. rettelser – MEN, det betaler sig mange gange igen at gøre det. Jeg har netop lige fået en gennemgang af alle vores aftaler, lige fra Mediekontrakter, Annoncørkontrakter & ikke mindst ansættelseskontrakter, da det bare er super vigtigt at få styr på. Det kan godt værre at det er mange penge på kort bane, men der skal bare en halv sag imod dig, også er de penge allerede tjent ind igen.

Vi bruger Thomas Munk Rasmussen der arbejder hos Delacour til ALT vores advokatarbejde, og jeg kan varmt anbefale Thomas, han er en super super dygtig og erfaren herre indenfor online jura. Thomas er specialiseret  i immaterialret, markedsføringsret, persondataret, e-handel, it-ret, distributionsaftaler, retssager, hvilket er fantastisk når vi 100 % arbejder i online branchen og dermed har en advokat tilknyttet der kender til ALT indenfor branchen 🙂 Så står du og mangler en advokat, så kan jeg personligt varmt anbefale Thomas.

Men for at komme tilbage til kontrakter m.m., så er det helt klart noget jeg vil anbefale at få gjort som noget af det første, så du / I sikre at I i jeres virksomhed ikke kommer til at skulle betale en masse penge efterfølgende, grundet der ikke har været styr på div. kontrakter – det kan hurtigt blive dyrt 🙂


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *