Logo

Foredrag med Martin Larsen

Jeg vil bare være millionær! var mit svar når folk spurgte mig for 15 år siden, hvad jeg ville være når jeg blev voksen. Et simpelt svar, men rejsen dertil skulle vise sig ikke at være så simpel.

Min professionelle karriere startede med et job på Danmarks største handelssite – Den Blå Avis / dba.dk – som sælger. Derefter gik det videre til en  opstart af Just-Eat i Sverige, som endte i grædeture og kærlighedssorger.

Jeg kom retur til DBA og fik ansvaret for DBA Biler, men havde tørst efter noget mere. Jeg startede et online marketing bureau med Jesper Buch og Carsten Mikkelsen, hvor jeg kæmpede i flere år for at skabe den succes jeg drømte om. Det endte ud i et salg af virksomheden, men køberen betalte aldrig det fulde beløb, og det endte derfor ud i (endnu) et tab og en nedtur.

Når man spoler frem til dags dato er jeg direktør for Chili Security, som er kåret som Danmarks Sundeste Virksomhed. Hør omkring hvordan vi har skabt et sundt arbejdsmiljø, hævet arbejdsglæden og sænket sygefraværet. Hør om hvorfor vi tvinger medarbejderne til motion, og hvordan vi samtidig kan yde verdens bedste kundesupport.


Foredraget er en spændende fortælling om en ung dreng der bare ønskede at blive millionær og prioriterede det højere end alt andet. På vejen dertil har der været umådeligt mange udfordringer, men efter at Martin begyndte at prioritere rigtigt og samtidig sætte de rigtige værdier i virksomheden, så har det taget fart. Foredraget er for alle der ønsker at skud inspiration eller blot en spændende fortælling om en iværksætter der ikke giver op.

Ønsker du at høre nærmere eller booke Martin Larsen til foredrag, kontakt da på:
Mail:  ml@marl-invest.dk
Tlf:     (+45) 2896 4111