Logo
fredag, december 23rd, 2011

Glædelig jul

Glædelig jul til dig og din familie!Endelig fik jeg tiden til at smide et lille blogindlæg ind..
Jeg har ikke fået skrevet på bloggen siden oktober måned, hvilket er MEGET for dårligt, mit mål er at få lavet en  god brugbar blog med løbende information omkring online markedsføring, god skæve ideer, og ikke mindst en masse erfaringer indenfor SEO og Adwords (jeg er ikke specialisten på de to sidste grene, men har en masse viden indenfor det og kan dele en masse gode råd).

2011 har været et MEGET specielt år, det var året hvor der var stor succes i virksomheden, kæmpe vækst hver eneste måned, stort overskud inden sommer, og en masse medarbejdere der alle var rigtige positive grundet den vilde vækst. 2011 var også det år hvor vi skulle mærke sommeren, sommeren hvor ingen ønskede at gøre nogle “kæmpe” indsats på online marketing – og fik at mærke nedgangen i omsætningen og opgangen i udgifterne 🙂 Alt i alt har 2011 været et super super godt og ikke mindst et rigtig lærerigt år.

Jesper Buch, Carsten Mikkelsen og undertegnede har valgt at sælge vores anparter til vores fjerde partner Henrik Bondtofte, der gerne vil køre Just-Search videre som et mindre specialiseret bureau indenfor søgemaskineoptimering, håndtering af Google Adwords og ikke mindst Facebook annoncering.

Vi har i løbet af 2011 også fundet ud af tanken om at bygge et stort online SEO og SEM hus, med en masse specialister (de bedste indenfor SEO & SEM), er bare en rigtig rigtig svær opgave. Vi har draget os de erfaringer, at hver gang vi får ansat en rigtig dygtig og skarp medarbejder, medarbejderen bliver lært godt op og får en masse viden indenfor faget, jamen så ender det stort set altid med at personen ender med at starte selvstændigt, da det er en branche hvor der er rift efter stærke seo & sem hænder – og derfor “ikke er noget problem” at drive sit eget lille freelance og dermed få en rigtig god månedlig hyrre.

Efter de erfaringer er blevet draget og gentaget sig utallige af gange i 2011, har vi derfor valgt (Jesper, Carsten og jeg) at sælge vores anparter til Henrik, som i fremtiden vil drive et mindre team, der har yderst skarpe kompetencer indenfor SEO, SEM og social markedsføring.

Hvad jeg skal lave i fremtiden? Det er endnu ikke besluttet og ved endnu ikke hvad jeg skal foretage mig. Men jeg vil stadig være en del af Just-Search, stadig holde kontakten med alle mine gode kunder og selvfølgelig stadig være en del af det fantastiske team som arbejder i Just-Search. Det er selvfølgelig ikke nogle hemmelighed, at jeg på sigt skal finde mig en ny beskæftigelse, men hvad hvor og med hvem – det ved jeg endnu ikke.

Jeg vil som jeg tidligere skrevet, som mit mål er, som mine læsere håber – igen prøve at opdatere min blog løbende (en indlæg per uge i gennemsnit), så jeg og I får noget brugbart ud af denne blog – så gør jeg klar til 2012 som bliver året hvor Martin Larsen kommer rigtig i gang med blogging 🙂

Som sagt, glædelig jul til dig og din familie.

Med kærlige hilsner fra
Martin Larsen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *