Logo
torsdag, december 17th, 2009

Google Wave

Jeg vil ligge hårdt ud og sige, nej hvor Google skuffer mig i denne omgang, aldrig har jeg set/arbejdet med noget som Google har haft fingrene i, som er så ubrugligt 🙁

Min holdning er at Google altid har været god til deres brugervenlighed, og til at lave ting som bare “spiller”, men mht. Google Wave kan jeg for det første ikke rigtig finde ud af hvad det skal bruges til (ud fra sitet) + jeg ved ikke rigtig hvordan man gør..
Jeg vil mene jeg har en del års erfaring med online, og kan finde ud af de mest komplekse sidder, men Google Wave har jeg svært ved at håndtere 🙂

Jeg syntes det er super godt generelt at Google også gerne vil med ind på community delen, men syntes bestemt ikke de har været heldige denne gang..
Men det skal heller ikke undre mig, og håber selvfølgelig på de bygger videre på denne beta version de har skudt i luften, for kan godt li’ den ide der ligger bag Google Wave og det smarte community univers de ønsker at lave..

Og jer andre som har prøvet Google Wave af, hvad syntes I om det, lad mig endelig hører jeres kommentar til det, vil da gerne hører om det er mig der er helt gal på den, eller om i andre har samme holdning..

Nogle som ikke har prøvet det men ønsker at prøve kræfter med Google Wave, så smid endelig en kommentar eller kontakt mig på martin@martinlarsen.eu, og jeg vil sende dig en invitation med det samme..

//Martin Larsen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *