Logo
onsdag, oktober 5th, 2011

Gratis online CRM system

Som jeg tidligere har skrevet, så har vi selv fået udviklet et CRM system tilbage i tiden, da vi absolut ikke kunne finde noget som helst, som “bare” fungere nemt / simpelt, og som der ville være mulighed for at kunne bygge videre på efter behov.

Det var min gode ven Kim W. Kristensen (gammel kollega fra Den Blå Avis), der havde udviklet det CRM system på daværende tidspunkt. I dag har Kim selskabet Geniiius sammen med Martin Schmidt og Henrik Davidsen, der er eksperter i MSSQL, og er uden tvivl et af danmarks mest kompetente firmaer / konsulenthuse, der har ekspertise indenfor databaser m.m.

Men i den forbindelse, så Kim VIRKELIG givet den gas på at få updatet det her fantastiske gratis crm system og ikke mindst fået udviklet en masse fede features som fakturering, budget, timesystem osv. osv. – GeniiiusCRM kan seriøst bare ALT hvad du har brug for som iværksætter, og det bedste af det hele, er at systemet er gratis og der løbende bliver udviklet på det.

Mangler GeniiiusCRM noget som du skal bruge, så er Geniiius mere end åbne for at udvikle det skrædersyet til jer, så I kan få de ekstra feature ind i systemt, som I mangler for at systemet er helt optimalt til jer. Prøv det en dags tid hvor du har tid, og se om det ikke er noget du kan bruge i dagligdagen, så du kan være sikker at der bliver taget godt med notater m.v. på dine kunder / emner, og du sikre dig at der ALDRIG er noget der bliver glemt mere overfor dine kunder..

Klik ind på www.geniiiuscrm.com, opret en gratis account, og du er hermed kørende med danmarks absolut fedeste CRM system, som koster gratis (hvilket jeg elsker) 🙂

Lad mig høre hvad du syntes?


6 thoughts on “Gratis online CRM system

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *