Logo
mandag, februar 8th, 2010

Jesper Buch & Carsten Mikkelsen investerer i nyt selskab Just-Brand ApS.

Category:


Jeg blev for en uges tid siden kontaktet af de to succesrige iværksættere Jesper Buch & Carsten Mikkelsen som bla. står bag internetsuccesen Just-Eat, diskotek-kæden Crazy Daisy, energidrikken Cult og mange flere succesrige virksomheder, som var interesseret i at investere i mit lille projekt Net-planner.

Vi har den sidste uge holdt tæt kontakt, og har løbende gået længere og længere ned i deltaljerne omkring et evt. samarbejde og det har netop her i dag resulteret i, vi pr. dags dato har besluttet at lukke ned for Net-planner og stiftet et nyt selskab “Just-Brand ApS” som er ejet af Jesper Buch, Carsten Mikkelsen og undertegnede Martin Larsen.

Just-Brand ApS går ind og overtager alle aktiver & kunder fra Net-planner, og vil i fremtiden være selskabet som står for alt online-annonceringen for Miinto, Ungarbejde, Industribasen, e-supermarked, Boligmarkedet og mange mange flere..

Just-Brand ApS skal være Danmarks bedste salgshus, og dermed have kapacitet til at varetage salget for flere af Danmarks online sites.

Hvad skal der ske nu?

Ja, hvad skal der ske nu – vi skal igennem super mange ting som bla.:

– Stifte selskabet
– Oprette bankkonti
– Ansætte Danmarks bedste sælgere
– Installere telefonsystem
– Udarbejde budget/omsætningssystem
– Videreudvikle på vores CRM-system
– Finde lokaler i København

til en start, og der skal HELT sikkert også komme mange flere hasteopgaver, og der bliver helt sikkert massere at tage fat på de næste par år 🙂

Det er i hvert fald en super spænende tid som vi går i møde, og jeg ser personligt frem til at skulle knokle igennem de næste mange år på dette projekt “What Ever It Takes” som en indspireende mand Jesper Buch altid siger 🙂

Undertegnede Martin Larsen bliver indsat som Adm. Direktør for selskabet og flytter til København hurtigst muligt, for at drive den kommende virksomhedssucces Just-Brand ApS.

Er du en hamrende dygtig kick ass sælger, erfaring med online bannersalg, bosat i KBH og klar til at give den MAX gas i en nystartet virksomhed som bliver Danmarks førende salgshus og en af Danmarks bedste arbejdspladser?

Så kontakt straks undertegnede Martin Larsen på E-mail martin@net-planner.dk eller på tlf. 7020 9798 for en uforpligtende snak om et evt. fremtidigt samarbejde i Just-Brand ApS.

Har du generelt bare spørgsmål eller er interesseret i at høre mere om virksomheden, så er du også meget velkommen til at kontakte mig, ellers kan I løbende følge med i udviklingen her på min blog www.martinlarsen.eu samt fra d. 1.3.2010 besøge www.just-brand.dk

Med Venlig Hilsen / Best Regards

Martin Larsen
Adm. Direktør

Just-Brand ApS
Tlf. 7020 9798
E-mail: martin@net-planner.dk

Se mit CV på Linkedin
Følg mig på Twitter


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *