Logo
torsdag, april 22nd, 2010

Just-Brand i samarbejde med Bryllupskanalen

Det er mig med stor glæde at kunne præsentere et nyt site i Just-Brand’s annoncenetværk, vi har pr. dags dato lavet samarbejde med Bryllupskanalen.

Bryllupskanalen er Danmarks TV-station på nettet, etableret af en gruppe erfarne TV-folk og mediespecialister. Sitet gik i luften 1. november 2009 kl. 00.01.

Hver uge udsender de nye programmer, som omhandler alt, hvad der er værd at vide om planlægningen af livest fest. Alt fra valg af den perfekte kjole, vielsesring, brudebuket, musik, bryllupskage og meget andet. Bryllupskanalen leverer troværdighed i et eksklusiv look med de interaktive muligheder, nettet og TV-mediet byder på. Med Danmarks mest gennemarbejdede og vedkommende bryllupsstof sætter de dagsorden, for hvordan en bryllupsportal skal se ud, her i det nye årtusinde.

Ikke alene guider de seere igennem bryllupsplanlægningen, der kan være svær at overskue, de går også bag om bryllupsbranchen og sætter fokus på de største tendenser netop nu.
Bryllupskanalen sætter en ære i at udfordre deres seere med inspirerende og interessante historier og interviews. Alt sammen pakket ind i et indbydende og troværdigt univers.

Jeg ser frem til et godt samarbejde, og byder Bryllupskanalen velkommen i Just-Brand netværket.
//Martin Larsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *