Logo
tirsdag, februar 16th, 2010

Just-Brand søger Account Manager

Just-Brand er en nystiftet virksomhed af de succesrige iværksætter Jesper Buch & Carsten Mikkelsen der bl.a. Står bag internetsuccesen Just-Eat, diskotek-kæden Crazy Daisy, energidrikken Cult og mange flere succesrige virksomheder.

Just-Brand fungere som en samlet salgsafdeling for flere online sites, bl.a. Ungarbejde.dk & Miinto.dk som også er en del af koncernen.
Udover salget for de virksomheder i koncernen, så har Just-Brand ansvaret for flere andre online sites som e-supermarked.dk, boligm.dk, industribasen.dk m.v., og der kommer løbende flere til.

Just-Brand er beliggende i København ved frihavnen, hvor vi tilbringer tiden i fine omgivelser med udsigt ud over vandet.

Din kommende afdeling
Salgsafdelingen arbejder som et stort samlet team, men med enkelte sites som ens primære ansvar. Hver enkelte Key Account Manager er selv med til at definere målene samt med til at strukturere sin hverdag.

Om jobbet
Som en superaktiv del af salgsafdelingen får du følgende udfordringer:

• Salg af og rådgivning om annoncering på de forskellige sites i netværket
• Opbygge, udvikle og vedligeholde egne accounts
• Opsøgende salg til nye kunder per telefonen
• Igangsætte kampagner/konkurrencer for teamet

Samtidig fokuserer vi meget på din personlige karriereudvikling på jobbet. Med dit personlige udgangspunkt i en salgssituation skaber vi rammerne for, at du kan udvikle og skærpe din kommunikationsstil.

Din udvikling og dygtiggørelse er i centrum, og præsterer du værdifulde resultater over tid, har du rigtig gode karriereudviklingsmuligheder indenfor Just-Brand.

Din profil
Du har et kæmpedrive og gerne nogle år på bagen inden for online-annoncesalg med fokus på det opsøgende salg. Din uddannelsesmæssige baggrund kan være markedsføringsøkonom eller lign, men er ikke afgørende. Du er et potentiale hos os, hvis du vil være en del af en succes og samtidig fokuseret på at fastholde succesen gennem:

• Stor lyst til opsøgende salg
• Stærk Vindermentalitet
• Resultatorienteret og selvkørende
• Vil og kan tage et ansvar
• Er i stand til at overskue komplekse produkter
• Kan se og forholde sig til de grundlæggende faser i salgsarbejdet
• Værdsætter gode kolleger og teamspirit

Vi tilbyder en af Danmarks bedste arbejdspladser:
I Just-Brand bliver du en del af et ungt team samt en større koncern med flere spændende virksomheder. Vi går meget op i at have det sjovt på jobbet, og vi gør alt for at motivere personalet gennem en sjov hverdag på jobbet samt fede konkurrencer. Som ansat vil du også opleve en ledelse, der udvikler dig gennem halvårlige udviklings- og karrieresamtaler samt målsamtaler. Der er frihed under ansvar samt en god kollegial opbakning.

Gagepakken indeholder fast grundløn samt god bonus.

Lyder jobbet interessant?
Så send din ansøgning og cv snarest muligt til job@just-brand.dk – mærk ansøgningen ”Account Manager”. Vi indkalder løbende kandidater til samtaler, så du kan forvente hurtigt svar. Spørgsmål til jobbet kan rettes til Adm. Direktør Martin Larsen på tlf. 70 20 97 98.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *