Logo
onsdag, april 28th, 2010

Just-Brand udvider sit netværk med Rebuy.dk

Det er mig igen en stor fornøjelse at informere om et nyt spændende site i Just-Brands annoncenetværk.
Vi har netop indgået samarbejde med Rebuy.dk som er en online gratis handelsportal indenfor dametøj, herretøj, børnetøj, sko & støvler, accessories, vintage & retro og ikke mindst skønhed og pleje.

Vi kender jo helt sikkert alle til Trendsales, og Rebuy.dk er i bund og grund den samme forretningside, dog en af de forskelle der er på de to sites, er at Rebuy.dk er 100 % gratis at benytte kontra Trendsales, de tager betaling..

Rebuy er et af de mindre sites vi har i netværket, men har en markant stigende trafik, så vi forventer utrolig meget af det site på sigt. Rebuy har på nuværende tidspunkt 30.000 besøg om måneden, 80 % kvinder 20 % mænd, 18-35 årige, fordelt udover hele Danmark med overvægt i Storkøbenhavn.

Det er jo fantastisk at kunne komme løbende med sådanne historier om nye sites i netværket, og vi forventer meget af vores annoncenetværk på sigt. Vi kommer til at have så mange forskellige sites og målgrupper i vores netværk, så vi kommer til at afvikle kampagner på de mest specifikke målgrupper – det bliver rigtig godt overfor vores kommende annoncører – at de kan få lov til at eksponere sig udelukkende overfor deres helt specifikke målgruppe, det bliver så sjovt 🙂

//Martin Larsen


2 thoughts on “Just-Brand udvider sit netværk med Rebuy.dk

 1. Tillykke med det Martin og jeres nye salgsselskab.
  Ønsker jer alt held og lykke.

  PS Man kan, og har altid kunne, benytte Trendsales gratis 🙂

 2. Hej Martin,

  mange tak for det…

  Beklager meget at jeg har skrevet det modsatte, det vil jeg straks få rettet – så jeg ikke skriver noget forkert 🙂

  God weekend..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *