Logo
mandag, april 12th, 2010

Just-Brand varetager salg af reklamer på pizzaæsker

Just-Eat producere flere hundrede tusinde pizzaæsker årligt, som de sælger billigt til de restauranter som er medlem af Just-Eat.
I Just-Brand varetager vi alt salg af reklamepladser på æskerne, og sørger løbende for at finde annoncører til æskerne, som kan distribueres landsdækkende i Danmark eller regionalt i storbyerne.

Vi har valgt at dele æskerne ind i flere reklamepladser, så der er mulighed for mindre som for store virksomheder, at kunne annoncere på æskerne, da reklamerne kan fås i alle prislag.
Æsken kan deles op i seks forskellige reklamepladser, der forefindes fire sider plus to store pladser på låget af æsken. Det er selvfølgelig også muligt for at tage flere af pladserne og “smelte” sammen til en stor reklame.

Æskerne bliver produceret i portioner a minimum 144.000 stk., og er med 4 farver.
Priserne for reklamerne er inkl. cliche, produktion samt distribution rundt i Danmark, og kan fås fra 12.960,- for en placering, på hele 144.000 æsker.

Pizzaæskerne er et super sjovt og effektivt medie at sælge, da det er et af de mest sete annoncemedier der findes til dags dato. Og vi sætter en stor ære i at varetage dette medie, da det gør vi kan strikke nogle helt fantastiske annonceringspakker sammen til vores kunder, og komme ud og ramme nogle helt specifikke og sjove målgrupper.
Vi syntes det er fantastisk sjovt at kunne tage et budskab / produkt og gøre det “spiseligt” og simpelthen få budskavet bragt lige ind på spisebordet, i de danske husstande, og eksponere budskabet overfor den helt rigtige målgruppe – det er virkelig sådan man laver markedsføring der bliver til succes 🙂

Ønsker du at høre mere om hvilke annonceringsmuligheder der er for din virksomhed, eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud, kan Just-Brand kontaktes på tlf. 7020 9798 eller på just-eat@just-brand.dk


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *