Logo
onsdag, september 9th, 2009

Large Account Manager til dba.dk

Category:


Allerede på nuværende tidspunkt er Danmarks største handelsplads dba.dk en stor gevinst for over 1,2 mio. månedlige brugere. Samtidig er vi som en del af eBay Classifieds blevet en international orienteret virksomhed bestående af førende online brands i hele verden.

Vi er inde i en ambitiøs vækst og til at understøtte denne søger vi 2 Large Account Managers. Som Large Account Manager er det kort sagt din opgave at identificere og sælge dba.dk’s online annonceprodukter over for top-200 kunder målt på online marketingsbudget.

Din kommende online salgsafdeling

Vi er i dag en særdeles skarp salgsafdeling, der på teamniveau er inddelt i hhv. Motor og Goods. Som en del af disse teams vil du opleve stor frihed og ansvar når det kommer til at definere mål, salgstiltag og initiativer inden for det enkelte brancheområde. Sammen med strategisk salgsteam er vi sammenlagt 32 dedikerede medarbejdere fordelt på AM, KAM, salgskoordinatorer og chefer.

Jobbet

Din opgave bliver at identificere potentielle top 200 kunder inden for Goods og Motors. Herefter gælder det at se de kommercielle muligheder og aktivere disse via opsøgende kontakt pr. telefon og opfølgende kundebesøg. Der vil primært være tale om salg af online bannerløsninger samt integrerede online marketingsløsninger med partner. Du vil derfor skulle arbejde med at:

– Opbygge, udvikle og vedligeholde egen kundeportefølje
– Fokusere på enkelte vertikaler, fx byggeindustri, havemaskiner, elektronik, autotilbehør etc.
– Telesalg, mødebooking og face-to-face salg
– Lave kundetilpassede præsentationer på baggrund af analyse og tal
– Deltage i ugentlige salgsmøder med team og strategisk salg

Vi fokuserer meget på din personlige karriereudvikling på jobbet. Det sker via faste tilbagevendende 1:1 samtaler samt individuelt tilrettelagte præstationsmål. Din udvikling og dygtiggørelse er i centrum, og præsterer du stærke resultater, bliver du konkret belønnet for det og vil over tid have rigtig gode karriereudviklingsmuligheder.

Din profil


– Du har 5-8 års salgserfaring, herunder canvas, relationssalg, opbygning af egen kundeportefølje inden for salg af onlineannoncer og/eller salg af komplekse ydelser
– Du kan dokumentere skarpe salgsresultater i et udfordrende marked
– Min. en bachelor grad inden for business, marketing eller lign.

Du kan identificere dig med en 100 % performancekultur, hvor åben og ærlig feedback samt respekt for den enkelte kollega går hånd i hånd. Du får energi af både muligheden for at lave et effektivt telesalg samt det længerevarende relationssalg. Du er opsøgende af natur og er dygtig til at skabe relationer på alle organisatoriske niveauer. Dertil forventer vi, at:

– Du er målrettet, vedholdende og fokuseret og kan kommunikere dette til alle
– Du er kommerciel og kreativ tænkende sælger og forstår at se muligheder
– Du har stor viden om online mediet og er naturlig nysgerrig for hele tiden at holde dig opdateret

Vi tilbyder

En spændende og meget udfordrende stilling i en salgsdreven virksomhed med fladt hierarki og stor frihed. Et meget professionelt og internationalt miljø med gode karriere- og udviklingsmuligheder for den rette kandidat.
I dba.dk bliver du en del af en global virksomhed, med en spændende forretning. Vi arbejder med medarbejderen i centrum og har stort fokus på udvikling, frihed og ansvar. Miljøet er uformelt og dynamisk, og du vil opleve kolleger, der altid vil være klar til at hjælpe og bakke dig op
Gagepakken indeholder bl.a. pensionsordning, sundhedsforsikring, forebyggerordning, en særdeles aktiv personaleforening samt god frokostordning.

Ansøgning

Send din ansøgning snarest muligt til job@dba.dk og senest søndag den 26. september og mærk ansøgningen ”Large Account Manager”. Vi besvarer hurtigt din ansøgning og indkalder løbende kandidater til indledende samtaler. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Recruiter Jesper Nielsen på 87 31 31 31.
Vi ser frem til at høre fra dig.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *