Logo
lørdag, januar 2nd, 2010

Logo færdiggjort til Net-planner.dk

Category:

Så er logoet blevet færdig, kom endelig med feedback til det..


3 thoughts on “Logo færdiggjort til Net-planner.dk

 1. Hej Martin,
  Spændende at følge udviklingen på konceptet. Angående logoet, så synes jeg du skulle overveje en forenkling. Der sker i min optik lidt for meget til at det fungerer optimalt som logo. Overvej evt. at droppe de hvide streger og behold den sort/blå baggrund, eller måske endnu bedre, fjern baggrunden, og gør de hvide linier blå, eller sorte (kræver lidt mere arbejde med afslutningen af linierne, balancen i dem, osv.). Angående teksten, synes jeg du skulle droppe refleksen i net-planner.dk. Jeg synes ikke rigtigt den biddrager med noget godt. Den kræver måske også lidt opstramning i opstillingen, evt. med en anden fonttype til "- din eksterne… ", gerne en med seriffer. Men det kan bedst vurderes efter en forenkling af den sidestillede grafik.
  Bare mine 2 cents. Håber du kan bruge dem til noget, og held og lykke med alting

  /Jakob Thorsdal

 2. Stregerne ser ikke naturlige ud. Man kan se at de er påtegnet i 2D og ikke 3D … selvom du forsøger at få dem til at "følge overfladen" så generer det øjet når det ikke lykkes.

  -prel

 3. Mange tak for kommentarer, jeg sender det straks videre til min grafikker, så må vi se hvad der kan laves af alternativer..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *