Logo
mandag, december 21st, 2009

Ny virksomhed går i luften pr. 1.2.2010

Category:

Ny virksomhed starter pr. 1.2.2010 som kan hjælpe dit online site med en bedre indtjening samt god rådgivning indenfor salg.

Ønsker du en større indtjening på dit site uden udgifter?:
Net-planner.dk kan hjælpe din online virksomhed med at sælge dine online produkter, det kan f.eks. være du har en masse banner eksponeringer på dit site, men ikke har tiden eller og ikke ønsker en fast salgsstyrke ansat til at få afsat de eksponeringer, så har du/I muligheden for at få Net-planner.dk til at sælge jeres eksponeringer imod en procentdel af salget..

Alt hvad I skal sørge for er, at fakturere kunderne så snart salget et gået igennem, så sørger Net-planner.dk for resten – “bekræftelse”, “indhentning/produktion af materiale”, “igangsætning af kampagnerne”, “løbende optimering af kampagnerne, så de altid yder sit bedste for kunden” & “sørger selvfølgelig også for genforhandlingen af kunden”.

Lyder det som en løsning for din online virksomhed, og ønsker du at få en ekstra indtjening uden risiko, næsten uden at røre en finger, så tag straks kontakt til Net-planner.dk og få en uforpligtende snak omkring dit site og mulighederne for en ekstra indtægtskilde til din virksomhed.

Net-planner.dk yder også rådgivning indenfor salg:

Der ydes rådgivning indenfor følgende kategorier

  • Produktudvikling
  • Prissætninger af produkter
  • Udarbejdelse af salgsstrategi
  • Rekruttering
  • Salgsledelse

så ønsker du og din online virksomhed f.eks. en ny produkt pakke, eller bare gerne have et par nye produkter som skaber god respons til jeres kunder, som kan give virksomheden et ekstra spark på indtjeningen, eller ønsker du ydelser indenfor nogle af de andre kategorier, så tag endelig fat i Net-planner.dk og hør om dine muligheder.

Hvem er Net-planner.dk?:

Ideen til Net-planner.dk opstod efter mange år i Online branchen med salg, produktudvikling samt budget opfølgning.
Med baggrund fra succesfulde Internet virksomheder som Just-Eat & Den Blå Avis på nettet faldt valget naturligt på Net-planner.dk.

Net-planner.dk har flere års ledelses erfaring, produktudvikling, optimering samt rå canvas erfaring fra Just-Eat samt eBay koncernen Den Blå Avis a/s.

Kontakt Net-planner.dk:

Net-planner.dk
Ilnabgyden 50
5270 Odense N

Tlf. (+45) 4044 4058
E-mail: kontakt@net-planner.dk
Website: http://www.blogger.com/www.net-planner.dk (er under opbygning)


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *