Logo

Om Martin Larsen

Jeg startede min karriere indenfor Den Blå Avis A/S hvor jeg startede ud som salgstraniee / salgselev i to år. Herefter havde jeg en snak med Jesper Buch omkring Just-Eat i Sverige, og endte herefter med at jeg drog en tur til Sverige, for opstart af Just-Eat.se.

Efter eventyret i Sverige kom jeg tilbage til Den Blå Avis A/S, hvor jeg startede som salgschef for DBA Biler med ansvaret for 7 fuldtidssælgere. Efter 10 måneder fik jeg udvidet ansvaret, hvor jeg blev salgschef for hele DBA Motors, som er en samling af Bil, Båd, Camping og Mc sektionerne og dermed blev mit personaleansvar udvidet til 12 personer..

Jeg startede herefter min egen virksomhed Net-planner, som planen var at jeg skulle drive selv, med et par sælger ansat – herefter blev jeg da kontaktet af Carsten MikkelsenJesper Buch, som er to succesrige iværksættere der står bag flere succeser som Just-Eat, energidrikken Cult, diskotek-kæden Crazy Daisy samt de tre nystartede virksomheder Ungarbejde.dk, Mentaline.com & Miinto.com. De ønskede at blive en del af ideen med at lave en samlet salgsafdeling for flere online sites, og dermed udnytte den kompetence vi har indenfor salg, så vi alle i sidste ende for mest udbytte af vores produkter og muligheder i vores sites.

Efter et års tid bosat i Marbella (Spanien) flyttede jeg retur til Odense og startede som Field– & Telemarketingchef i Salgsbureauet ApS, hvor vi drev en virksomhed med ligegodt 220 ansatte, der kæmper dag ud og dag ind for at performe i den fantastiske salgsbranche. Vi arbejdede for mange forskellige kunder, men salg lige fra privatalarmer til telefoniløsninger og magasinsalg.

I dag er min partner Casper Blom og jeg, i gang med vores senest skud på stammen, nemlig Chili Security hvor vi er i gang med at opbygge denne virksomhed på 19 markeder, og har indtil videre fået lanceret Danmark og vores internationale site.

Vi driver en succesfuld virksomhed der er i rygende vækst, og der løbende bliver udvidet, som der kan føles med i her på bloggen.

Har du spørgsmål, brug for gode råd så er du altid meget velkommen til at kontakte mig her.

Følg Martin Larsen på Twitter
Martin Larsen’s CV på LinkedIN