Logo
lørdag, oktober 23rd, 2010

Skarp til Adwords og/eller SEO?

Just-Search ApS, København, Odense & Århus

Just-Search er stiftet af de succesrige iværksættere Jesper Buch & Carsten Mikkelsen og bygger på et stærkt koncept inden for online marketing . Virksomheden er kommet godt fra start, og har nu behov for at styrke organisationen med flere kompetente medarbejdere.

Hovedselskabet Just-Brand ApS er drivkraften i forhold til det opsøgende salg samt den daglige kundepleje, dermed er jobbet målrettet til en person som er motiveret for at udfordre og udvikle sin egne personlige kompetencer indenfor søgemaskinernes univers – Google Adwords & søgemaskineoptimering – og som ikke skal fokusere på den daglige salgsproces.

Virksomheden har en stærk ejerkreds, der står bag flere succesrige online virksomheder – bl.a. internetgiganten Just-Eat, Mentaline.dk, Ungarbejde.dk & ikke mindst Miinto.dk.

OBS. Odense afdelingen er midlertidigt, og skal derfor være parat til at skulle flytte til Århus eller København, hvor det fremtidige job vil være.

Kort om stillingerne

Adwords manager
Som Adwords manager for Just-Search forventer vi at du har bestået en eller flere af Googles eksamener, eller er i stand til det. Det er en fordel at have arbejdet i branchen, men ikke et krav, dine færdigheder er for os langt vigtigere end dit CV.
Som Adwords manager vil du få din egen portefølje, hvor der er mulighed for provision ud fra den meromsætning du skaber for kunderne i din portefølje og dermed grobund for en meget stabil løn.

SEO manager
Er du interesseret i stillingen som SEO manager, er det et krav at du har bred erfaring indenfor feltet, som gerne må være skabt ud fra egne projekter. Du skal kunne dokumentere tidligere arbejde som vi kan bruge som vurderingsgrundlag for din ansættelse. Lønnen bliver fastsat ud fra dine kvalifikationer.

Det forventes, at du med din erfaring og energi kan gå direkte ind i jobbet og gøre en forskel som en professionel repræsentant for vore kunder. Da afdelingen arbejder som et stort samlet team, skal du også kunne inspirere og hjælpe dine kollegaer.

Vi tilbyder gode karrieremuligheder
Du bliver en del af et ungt team i en virksomhed i fremdrift, hvor du i høj grad kan være med til at præge udviklingen. Der fokuseres på din personlige karriereudvikling i jobbet, og der vil løbende blive arbejdet på at udvikle dig.

Hverdagen er præget af en uformel og konkurrencepræget kultur. Der er frihed under ansvar samt en god kollegial opbakning. Du vil opleve en inspirerende og erfaren ledelse, der udvikler medarbejderne gennem målsamtaler samt halvårlige udviklings- og karrieresamtaler.

Lyder jobbet interessant?
Send din ansøgning til job@just-search.dk

Spørgsmål til jobbet kan rettes til Adm. Direktør Martin Larsen eller Henrik Bondtofte på tlf. 70 20 97 98. Samtalerne afholdes løbende.
Du kan læse mere om virksomheden på www.just-search.dk.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *