Logo
søndag, januar 23rd, 2011

Skfitet server til vores CRM

Category:

Fredag aften stod på serverskift, vi har “købt” en ny server (virtuel server) hos SOLIDO HOSTING, hvor Just-Eat, Miinto & Ungarbejde også bliver hosted.

Vores CRM system (Customer Relationship Management) er et system vi selv har udviklet, og er i gang med at gøre salgsklart, så vi kan hjælpe både nystartede virksomheder og ikke mindst større etablerede virksomheder, med muligheden for at få et billigt, stabilt og meget brugervenligt CRM system.

Det er absolut ikke noget vi skal leve af, have fokus på m.v. – det er udelukkende fordi vi nu har et system der er brugbart, som vi ved virker, og et system nystartede virksomheder kan have glæde af – da vi ikke skal tjene penge på det, og derfor har skruet prisen helt i bund.
Og hvorfor det? – Jo, fordi da vi selv startede Just-Brand & Just-Search, der var det en JUNGLE at kunne finde et system der virkelig bare spillede til vores behov, og de systemer vi så faldt over – de kostede KASSEN, og det havde vi bare ikke råd til som nystartede virksomhed.

Så vi byggede alt i dette system, så det understøtter lige fra almindeligt gratis CRM system, hvor vi så har udvidet med en masse funktioner indenfor Budget system, faktureringssystem m.v. – så du kan holde øje med omsætningen kontra budgettet i din virksomhed.

Du kan taste budgettet på specifikke produkter / specifikke ansatte – så det er bygget til at understøtte stort set alle slags brancher.

Men det vil I komme til at høre meget mere om, og ønsker i allerede nu, at få et CRM system – så hold jer bestemt ikke tilbage for at skrive til undertegnede på min mail martin@just-brand.dk, så finder vi en løsning på det 🙂


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *