Logo
torsdag, marts 1st, 2012

Spænende dage i Danmark

People sitting with a meeting tableJeg sidder nu i flyet på vej mod Danmark, hvor jeg går et par rigtig spændende dage i møde. Jeg tog af sted fra Malaga lufthavn her kl. 13.30 og forventer at lande i Kastrup Lufthavn omkring kl. 17.00 hvorefter turen går mod Odense, hvor jeg allerede i morgen har to spændende møder.

I morgen skal jeg sætte sammen med Henrik Bondtofte, hvor vi skal sidde og drøfte SEO & Social Media strategi for Mysecuritycenter.com. Allerede indtil videre har vi fået lavet en masse tekniske onsite ændringer, hvor vi sikre en meget renere url struktur, og fået fjernet meget af det dublicate content vi har (ved der er mere tilbage hvor det kommer fra), og fået sikret mange af interne links, så der er med de korrekte url’er samt korrekt anchor text. Men der er MEGET MEGET MEGET mere at komme efter, vi mangler stadig at få lavet noindex på en masse af de sidder som ikke giver mening at få indekseret, så som login sider og ikke mindst en lille vigtigt https og http udfordring vi har i dag.

Men udover de ting der ligger i task-listen, så skal vi have lagt en overordnet SEO-strategi, og her er Henrik og Just-Search teamet, de helt rigtige til denne opgave.
Så allerede i morgen tidlig mødes jeg med Henrik, hvor vi vil gå igennem alle de fremtidige planer for My Security Center på SEO-fronten og dermed sikre en rød tråd gennem hele arbejdet og selvfølgelig sikre størst udbytte og fremgang på søgemaskinerne.

Sociale Medier
Udover SEO-strategien, så er den kære Casper Blom også kommet på arbjede, der har fået til opgave at få udfærdiget en total social media strategi, så vi igen også sikrer på de sociale medier at være 100 % synlige og have den størst mulige og optimale indsats og fremgang herpå.

Affiliate Netværk
Herefter står fredag eftermiddag på møde med TradeDoubler, som er hvis ikke den største nok en af de største online affiliate spillere der findes på markedet, hvor vi skal have en snak om hvilke muligheder der er for et fremtidigt world wide samarbejde.
Vi har allerede i dag et par aktive deals kørende med nogle få affiliates, men vi ønsker at alliere os med et stort netwærk der har muligheden for at trække en STOR volumen world wide, da vi så samtidig med at have en fantastisk salgspartner der levere stor volumen, også optiomere vores egen intern tid.

Optimering af egen intern tid
I vores branche og med vores produkt, er vi så “heldige”, at vi ikke er plaget af et vis antal produkter (så vi kan opleve udsolgt), eller har udfordringer med levering og afsendelse af produkter (da vores produkter er online og downloades med det samme) – men derimod “kun” er plaget af vores tid, og er derfor en af de parametre vi kan optimere meget på.

Som ovenstående eksempel med TradeDoubler, så er en stor volumen super vigtig for os, da alle partnere tager lige lang tid at behandle, starte op, servicere med salgsmateriale, sikre korrekt sporring osv. osv. osv.
Så hvis vi har en partner der kan levere til eksempel en omsætning på kr. 100.000,- om måneden og vi har en partner der kan levere kr. 300.000,- i omsæntning, så er det selvfølgelig meget mere lønsomt at indgå samarbejde med den partner der kan levere en omsætning på kr. 300.000,- hver måned, for han tager præcis lige så lang tid at servicere m.v. som partneren der kan levere en omsætning på kr. 100.000,-.

Derfor er TradeDoubler et netværk der er interessant for os at samarbejde med, da de har kæmpe trafikvolumen og er aktiv i mange lande som vi er. Jeg ser derfor rigtig meget frem til mødet i morgen og håber selvfølgelig på vi kan finde grundlag og nå til enighed om et fremtidigt samarbejde med salg af My Security Center’s produkter igennem deres netværk.

Nogle der har nogle erfaringer med at samarbejde med TradeDoubler?

Næste uge har jeg også en 4 møder med eksisterende og potentielle samarbejdspartnere, så alt i alt et par spændende dage jeg går i møde i Danmark 🙂


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *