Logo

Telemarketing

Leder du efter et bureauet til at varetage dine telemarketing opgaver?

Er det første gang du skal ud og finde en ekstern salgsafdeling til dine telemarketingopgaver, er det en stor opgave, hvem skal man vælge, hvilken afregningsform er den bedste osv. osv., der vil helt sikkert være en masse spørgsmål der vil komme frem.

Hvilket telemarketingbureau skal man så vælge?
Det er der ikke desideret noget facit på, men der er en masse tommelfinger-regler som du skal tage stilling til. Der er stor forskel på om du ønsker mødebooking, bladsalg, annoncesalg eller bare en helt almindelig salg af produkter på telefonen.

Inden du tager kontakt til et telemarketing bureau, så sæt dig først og lav en beregning på økonomien i opgaven, f.eks. hvis det er mødebooking, så beregn hvad et møde maks må koste dig. Det er selvfølgelig også svært at sige hvad et møde maks må koste dig, for der er masser af parametre der spiller ind:

  • Hvad er salgs-hitraten på de afholdte møder?
  • Hvad er den gennemsnitlige omsætning på salgene?
  • Sørger bureauet for alt i forbindelsen med bookingen?
    • Levering af leads til at ringe på?
    • Sende bekræftelse på mødet til kunden?
    • Booking af mødet direkte i din eller konsulentens kalender?

Der er som ovenstående en del ting du skal tage med I din overvejelse, inden beregningen af den samlede omkostning på et møde finder sted. Og det er selvfølgelig også svært at sige hvilken hitrate og omsætning de møder vil genererer, men en god ting er altid at tage udgangspunkt i de tal du kender til i dag. Så hvis du allerede i dag, afholder møder, så tag udgangspunkt i dem (dog med forbehold for en lidt dårligere performance – kun for du er på den sikre side).